Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty i udzieleniu zamówienia do postępowania nr 01/05/2024/W-ON3_2 z dnia 13.05.2024 r.

W związku z realizowanym projektem współfinansowanym ze środków Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych pod nazwą „WORK-ON. Program kompleksowej aktywizacji zawodowej dla osób z niepełnosprawnościami. III edycja” zgodnie z umową nr ZZO/000450/06/D, Fundacja Sustinae w ramach realizacji zasady konkurencyjności w dniu 13.05.2024 skierowała w formie korespondencji zapytanie o przedstawienie oferty cenowej na usługę przeprowadzenia szkoleń grupowych dla Uczestników Projektu na terenie Gorlic, do trzech potencjalnych Wykonawców.

Zapytanie ofertowe zostało także zamieszczone na stronie internetowej Fundacji Sustinae (https://fundacjasustinae.org/) w dniu 13.05.2024 r.

W odpowiedzi na zapytanie ofertowe nr 01/05/2024/W-ON3_2 z dnia 13.05.2024 r. do  terminu składania ofert tj. 20.05.2024 r. godzina 24:00, wpłynęły 4 oferty.

W efekcie przeprowadzonego postępowania ofertowego zgodnie z zasadą konkurencyjności na Wykonawcę szkoleń grupowych  wybrano:

FUNDACJA LEONIS.

Fundacja spełniła wszystkie warunki udziału w postępowaniu, a także uzyskała najlepszy wynik punktowy w ramach analizy kryteriów oceny ofert.