Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty i udzieleniu zamówienia do postępowania nr 01/08/2023/W-ON1_3/S/MAŁ_G z dnia 1.08.2023 r

1.W dniu 1.08.2023 r. Fundacja Sustinae – Zamawiający, zwróciła się z prośbą do potencjalnych Wykonawców o przedstawienie oferty cenowej na usługę najmu sali szkoleniowej, zapytanie ofertowe nr 05/07/2023/W-ON1_3/S/MAŁ w ramach Projektu pn. „WORK-ON. Program kompleksowej aktywizacji osób z niepełnosprawnościami” współfinansowanego ze środków PFRON.Zapytanie ofertowe do powyższego szkolenia wysłano drogą mailową do 3 potencjalnych Wykonawców oraz upubliczniono na stronie internetowej Zamawiającego https://fundacjasustinae.org/work-on/.2. Warunkiem udziału w postępowaniu było: wypełnienie i przesłanie w terminie załącznika nr 1 do zapytania ofertowego prezentującego opis przedmiotu Zamówienia oraz oświadczenie o spełnieniu warunków dostępności osobom ze szczególnymi potrzebami (zgodne z Ustawą z dnia 19 lipca 2019 roku o zapewnieniu dostępności osobom ze szczególnymi potrzebami, t.j. Dz.U. z 2022 roku, poz. 2240).
3. W celu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający dokonał oceny i wyboru ofert spośród Wykonawców spełniających warunki określone w punkcie 2 w oparciu o kryterium wyboru: cena.
4. W odpowiedzi na zapytanie do określonego terminu wpływu tj. 08.08.2023 r. godzina 24:00 do zapytania nr 01/08/2023/W-ON1_3/S/MAŁ_G wpłynęła 1 oferta.
5. W efekcie przeprowadzonych postępowań ofertowych została uznana następująca oferta:

• usługa wynajmu sali zostanie zlecona Firmie: HDA Centrum Szkolenia Doradztwa Finansowego i Biznesu Hubert Durlik

W związku z powyższym udziela się zamówienia ww. Oferentowi.

HARMONOGRAMY WSPARCIA

ZAPYTANIA OFERTOWE